Üniversitemizde 2017-2018 Bahar Yarıyılı Başladı

5.2.2018

Üniversitemiz 2017-2018 akademik yılı bahar yarıyılı kayıt yenileme işlemlerinin ardından derslerle birlikte başladı.

2017-2018 akademik yılı bahar yarıyılı için kayıt yenileme işlemleri 29 Ocak-4 Şubat 2018 tarihleri arasında yapılırken bahar yarıyılı dersleri ise 5 Şubat - 15 Mayıs 2018 arasında yapılacak.

Bahar yarıyılının başlaması dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımlayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, Üniversitemizin her geçen gün büyüyüp geliştiğini belirterek 2017-2018 Bahar yarıyılı eğitim-öğretim döneminin herkes için hayırlı olması temennisi ile tüm öğrencilere, akademisyenlere ve idari çalışanlara başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. GÖNÜLLÜ: “Öğrencilerimiz Bizim Evlatlarımızdır"

Öğrencilere altın değerinde nasihatlerde bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, öğrencilerin önemsiz meşguliyetlerden elini eteğini çekmesi gerektiğini, ilim ile haşir neşir olunması gerektiğini belirtti. Prof. Dr. GÖNÜLLÜ: "Öğrencilerimiz bizim evlatlarımızdır. Onun için onların üzerine titriyoruz. Onların başarısı bizim başarımızdır." dedi.

Öğrencilere yönelik yaptığı açıklamada Rektör Prof. Dr. GÖNÜLLÜ şunları kaydetti: "Evladımız olan siz sevgili öğrencilerimiz için en önemli olan şey dersleriniz haricinde başka işlerden özellikle zaman öldüren meşguliyetlerden uzak durmanızdır. Bedenen ve ruhen sağlıklı kalmak için hayatı dengeli yaşamalısınız. İlme gereken önemi vermezseniz o da sizden uzaklaşır. İlimden gereken istifadeyi alabilmek için ilme, ilim sahibine gereken hürmeti göstermek gerekir. Siz sevgili evlatlarımızın da ilme gereken önem ve hürmeti gösterdiğinize inanıyorum. Hepinize 2017-2018 akademik yılı bahar yarıyılında sağlıklı, başarılı bir dönem diliyorum."