Üniversitemizde “Seyahat Dünyasındaki Son Trendler” Konulu Panel Düzenlendi

9.4.2014

Üniversitemizde “Seyahat Dünyasındaki Son Trendler” Konulu Panel Düzenlendi

Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu tarafından “Değişen Dünya, Değişen Düşler, Seyahat Dünyasındaki Son Trendler” konulu panel düzenlendi.

Eğitim Fakültesi Vehbi KOÇ Konferans Salonu’nda düzenlenen panele Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Başkanlığını Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdulkadir ÇORBACI’nın yaptığı panele ETS Turizm Operasyon Sorumlusu Ethem BAYRAMOĞLU, Üniversitemiz öğretim elemanları Öğr. Gör. Eda Rukiye DÖNBAK ve Arş. Gör. Cem YEŞİLYURT ise konuşmacı olarak katıldı.

Panelde konuşmacılar son yıllarda dünya ve ülkemiz turizm hareketleri içerisinde çok hızlı gelişmelerin yaşandığı kruvaziyer turizminin tarihi, mevcut durumu ve geleceğiyle ilgili bilgiler paylaştılar.