Üniversitemiz Turizm Uygulama Oteli Bu Sezon 670 Konuğa Ev Sahipliği Yaptı

8.9.2017

Üniversitemiz Turizm Uygulama Oteli, 2017 sezonunda 670 konuğa ev sahipliği yaptı. Zaman içerisinde yenilenen ve geliştirilen iç dekorasyonu ile çağın gereksinimlerini konuklarına sunan Turizm Uygulama Oteli; güvenli, huzurlu ve doğal ortamıyla da konukları 2017 yılında da cezbetmeye devam etti.

2013 yılından bu yana gerek üniversitemizi ziyaret eden gerekse de Adıyaman’da geçici konaklamak isteyen konuklara konfor ve kalitesiyle hizmet sunan Turizm Uygulama Otelinden konukların oldukça memnun ayrıldıkları görüldü.

19’u tek kişilik, 5’i çift kişilik olmak üzere toplam 29 kişilik standart oda, 130 kişi kapasiteli restoran ile 20 kişi kapasiteli kokteyl ve toplantı salonu ile hizmet veren Turizm Uygulama Otelinin en yoğun olduğu dönem Nisan, Mayıs ve Ağustos ayı olduğu gözlendi.

Sunduğu eşsiz oda hizmetinin yanı sıra merkezi ısıtma-soğutma, otopark, kablosuz interneti, çamaşırhane ve ütü hizmeti de veren Turizm Uygulama Oteli yetkilileri konukların memnun ayrıldığını ve defalarca otelimizi tercih ettiklerini belirterek “Misafirperverliğimizden memnun kalan konuklarımız 2017 yılında da bizleri tercih etmeye devam etmiştir. Üniversitemiz Merkez Külliyesinde şehrin en güzel manzara özelliğine sahip olan Otelimiz şehir merkezine 3 km, Havalimanına ise 27 km uzaklıktadır. Bu özelliğimiz konuklarımız için özel bir tercih sebebidir. Otelimiz gelecek yıllarda da hizmet kalitesinden ödün vermeden konuklarımızla birlikte yeni projelere imza atmayı hedef edinmiştir” dediler.