Üniversitemiz TRT Radyo’yu Konuk Etti

23.5.2017

Türkiye Radyo Televizyonu (TRT Radyo 1)’in 1980 yılından bu yana istikrarla devam ettirdiği “Gecenin İçinden” adlı programı Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Yapımcılığını Haluk Gürkan ARIĞ’ın Sunuculuğunu ise Zafer ELGİN’in yaptığı programın konuğu Adıyaman Filarmoni Derneği oldu.

Adıyaman Filarmoni Derneği Kurucu Şefi Özgür OĞUZ, Piyano Sanatçısı Alexander MAKAEV, Keman Sanatçısı Can ÖZHAN ve Violensel Sanatçısı Buse BİLGİNOĞLU’nun katıldığı programda Adıyaman’daki müzik anlayışı ve bir filarmoni orkestrasının varoluşunun verdiği farklılıktan bahsedildi.

Adıyaman'ın gelenek ve kültürünün de konuşulduğu program, Üniversitemiz Radyosu ADYÜ FM ve TRT Radyo 1'den dinleyicilerle buluştu.

Program yapımcısı Haluk Gürkan ARIĞ üniversitemizden övgü dolu sözlerle bahsederken “Adıyaman Üniversitesi ve Sayın Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ gerçekten Adıyaman için büyük bir şans. Kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizlerle ilgilendi. Gerek yer tahsisi gerekse de misafirperverlik anlamında çok memnun olduk. Bunun yanı sıra üniversiteyi gezerken kendimi gül bahçesinde hissettim. Yeşilliği tarihi dokusu gerçekten görülmeye değer. Emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.