Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ ’den Bilim Fuarlarına Ziyaret

17.4.2017

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, Esentepe Anadolu Lisesi ve (BİLSEM) Bilim ve Sanat Merkezi’nde açılışları yapılan 4006 TUBİTAK Bilim Fuarlarını ziyaret etti.

Bu yıl beşincisi düzenlenen fuarların ziyaretlerde Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev KUTLU Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kazım ÇOBAN ve davetliler de yer aldı.

Esentepe Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Ali Pektaş:

“Çocuklarımızı Geleceğin Bilim İnsanları Olarak Hayal Ediyoruz”

İlk durağı Esentepe Anadolu Lisesi’ndeki bilim fuarı olan Üniversitemiz Rektörü Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, burada öğrenciler ve öğretmenleri tarafından gerçekleştirilen bilimsel çalışmaları inceledi. Geleceğin bilim adamlarını tebrik eden Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, “ Çocuklarımız geleceğe yapacağımız en önemli yatırımdır” dedi.

Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Prof. Dr. GÖNÜLLÜ, Okul Müdürü Mehmet Ali PEKTAŞ ile sergiyi gezerek görüş alışverişinde bulundu. Yapılan çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. GÖNÜLLÜ “ Gerçekten güzel çalışmalara ve projelere imza atılmış. İnşallah geleceğimizin teminatı olan bu yavrularımız ileride ülkemizi temsil eden birer bilim insanı olacaklardır” dedi.

Okul Müdürü PEKTAŞ ise “Çocuklarımızı geleceğin bilim insanları olarak hayal ediyoruz, umuyorum ki geleceğimize ışık tutacaklardır” dedi.

Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü BAŞPINAR;

“Bilim Fuarımızda Bir Bilim İnsanını Görmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz”

İkinci durağında (BİLSEM) Bilim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret ederek açılışı gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. GÖNÜLLÜ, burada da öğrencilerin hazırlamış olduğu bilimsel çalışmaları inceledi.

Beraberindeki heyet eşliğinde projeleri tek tek gezen ve emeği geçenleri tebrik eden Prof. Dr. GÖNÜLLÜ, daha sonra Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü İrfan BAŞPINAR,  Koordinatör Mustafa ÇELİK ile birlikte 15 Temmuz anısına yine öğrenciler ve öğretmenler tarafından hazırlanan yağlı boya resim sergisini ziyaret etti.