Üniversitemiz Misafir Kabul Etmeye Devam Ediyor

18.5.2017

Kâhta Çözüm Temel Lisesi tarafından Üniversitemize düzenlenen etkinlik kapsamında öğrenciler ve öğretmenleri kampüs alanını gezdiler.

Üniversiteyi tanımak, üniversitedeki havayı teneffüs etmek ve tercih edecekleri üniversite ile ilgili kafalarındaki soru işaretlerini gidermek amacıyla gerçekleştirilen gezinin oldukça verimli geçtiği görüldü.

Yaklaşık kırk öğrenciden oluşan öğrenci ekibi Eğitimci Mahmut GÜNEŞ, İhsan YILANLI, Eren BAYRAM ve Bekir CAN ile birlikte önce İdari personelimiz tarafından üniversite ile ilgili bilgiler aldılar ardından da gezi programına devam ettiler.

Minyaman, Adıyaman Çarşısı, Perre ve Nemrut minyatürlerini inceleyen öğrenciler bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.

Yemek, konaklama, sosyal ve kültürel anlamda Adıyaman Üniversitesinin ülkemiz genelindeki birçok üniversiteden daha iyi noktada olduğunu belirten Kâhta Çözüm Temel Lisesi eğitimcileri ve öğrencileri özellikle gül bahçesini andıran kampüs alanına hayran kaldılar.

Lise öğretmenlerinden Mehmet GÜNEŞ “Üniversitemizi görünce gurur duyduk. Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ hocamızı ve ekibini gerek eğitim öğretim gerekse de sosyal anlamda çok başarılı bulduk. Çok verimli bir gezi oldu. Öğrencilerimiz buranın havasını soludular. Kampüs alanına hayran kaldık. İdari personelimizde en güzel şekilde bizlere üniversitemizi izah ettiler. Bizleri kabul eden ve üniversitemize emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Gezi programı yemek ve Güzel Sanatlar Fakültesinin gezdirilmesiyle son buldu.