Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi Yeni Binasının Temel Betonu Döküldü

8.9.2017

Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi yeni binası yapım çalışmaları hızla devam ederken, inşaat alanına temel betonu döküldü.

10 bin metrekare kapalı alanda yapılan yeni binanın temeline 2 bin 300 metreküp beton dökülürken kaba inşaatın 2017 sonuna kadar bitirileceği bildirildi.

Hummalı bir çalışmaya sahne olan İslami İlimler Fakültesi yeni binasının tamamının 2019’yılının ilk yarısına yetiştirileceğinin altını çizen Üniversitemiz Yapı işleri Daire Başkanlığı yetkilileri, gerek öğretim elemanları gerekse de öğrenciler için tüm detayların düşünüldüğünü belirterek, “Gerek öğretim elemanlarımız gerekse de öğrencilerimiz için kullanışlı ve teknolojiye uygun bir bina inşa etmeye çalışıyoruz. Bugün burada 10 bin metrekare alana 2 bin 300 metreküp temel betonu döktük. Bu yılın sonuna kadar kaba inşaatını bitireceğimiz İslami İlimler Fakültesi yeni binası inşallah 2019 yılında eğitim-öğretime hazır hâle gelecektir” dediler.