Üniversitemiz Gölbaşı Meslek Yüksekokulu 370 Yeni Öğrencisini Bekliyor

25.7.2017

Üniversitemiz Gölbaşı Meslek Yüksekokulu 2017-2018 eğitim-öğretim yılında 10 programına toplamda 370 öğrenci bekliyor. Bilgisayar Programcılığı, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, İşletme Yönetimi, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Turizm ve Otel İşletmeciliği ile Yerel Yönetimler programlarına öğrenci alan Gölbaşı Meslek Yüksekokulu bu yıl Lojistik Bölümüne de ilk defa öğrenci alacak.

Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazif ÇETİN yeni eğitim-öğretim yılı öncesi yaptığı açıklamada “Yıllık öğrenci artış oranımız yüzde 10 seviyesinde. Önceki yıl 760 dolayındaydı. 2016-2017'de bu sayı 849 oldu. Bu yılki hedefimiz 960. Yüksekokulumuzda 2'si yardımcı doçent olmak üzere toplamda 22 akademisyenimiz var.” dedi.

Yrd. Doç. Dr. ÇETİN; “Öğrencilerimizin, çağdaş bilgi normları ve araştırma teknikleri ile milli ve manevi değerlere bağlı olarak insan hak ve özgürlükleri doğrultusunda yetiştirilmesinin sağlanması hedeflenmektedir. Bunun yanı sıra öğrencilerimizin mesleki bilgi, beceri ve kabiliyetlerini azami seviyede kullanarak öğrenmeye ve araştırmaya yönelik üretken bireyler olarak yetişmelerinin sağlanmasını hedefliyoruz.” dedi.

2 yıllık eğitim-öğretim veren Üniversitemiz Gölbaşı Meslek Yüksekokulunun bu yıl 10 programına toplamda 370 genel kontenjan ayrılmıştır. Üniversitemiz Gölbaşı Meslek Yüksekokulu hakkında daha ayrıntılı bilgi için Yüksekokulumuzun internet sitesi http://gmyo.adiyaman.edu.tr/ adresi ziyaret edilebilir.