Üniversitemiz Giyim Üretim Teknolojisi Bölümü Öğrencilerinden Mezuniyet Sergisi

12.5.2017

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Giyim Üretim Teknolojisi Bölümü öğrencileri tarafından Deneysel Giysi tasarımı ve moda tasarımı yılsonu sergisi düzenlendi.

Serginin açılış kurdelesini Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ keserken, etkinlikte Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit TEMİR, Prof. Dr. Hasan SOLMAZ, Prof. Dr. Ali AYDIN, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tanju TEKER, akademik ve idari personellerin yanı sıra öğrenciler hazır bulundular.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ tasarımları incelerken, emeği geçen herkesi tebrik etti. Sergide konuşan Rektör Prof. Dr. GÖNÜLLÜ “Öncelikle emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Birbirinden güzel tasarımlara imza atılırken, gerçekten benzersiz çalışmalar yapılmış. Gerek öğrencilerimiz gerekse de öğretim üyelerimizin katkısıyla hazırlanan bu serginin hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnanıyorum ki öğrencilerimiz mezun olduktan sonra da öğrenmeye sürekli açık olup kendilerini daha da geliştirerek hayat boyu başarılı olacaklardır” dedi. Mezun olacak öğrencilere tavsiyelerde bulunan Prof. Dr. GÖNÜLLÜ “Hiçbir zaman pes etmeyin. İnanın, kendinize, hedef koyun ve hedeften sapmayın. İşinizde en iyi olmak için çabalayın” şeklinde konuştu.

Birbirinden renkli tasarımlara imza atan Giyim Üretim Teknolojisi Bölümü öğrencileri çalışmalarını sergilerken, bir yandan mezun olmanın heyecanı ve mutluluğunu diğer yandan da Adıyaman Üniversitesinden ayrılacak olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirttiler.