Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Otoparkı Yeni Görüntüsüne Kavuştu

31.7.2017

Üniversitemiz külliyesinde devam eden yol genişletme, kaldırım ve aydınlatma çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, çalışmalar kapsamında eksik görülen alanlarda bakım, onarım ve restorasyon çalışmaları yapılmaya devam ediliyor.

Külliye içerisindeki trafiği rahatlatmak ve daha güzel bir görüntü kazandırmak için yapılan düzenlemeler kapsamında Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı bodrum katında bulunan kapalı otoparkta da çeşitli düzenlemeler yapıldı.

Güvenlik tedbirlerinin alındığı ve araçlar için daha sağlıklı bir ortamın oluşturulduğu otoparkta işaretleme, yön tabelaları, yer-şerit sabitleme butonları, ışıklı köşe koruyucuları, oto park içi işaretleme ve numaralandırma gibi alanlarda çalışmalar yapıldı ve eksikler giderildi.