Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Bilim ve Sanat Platformu Faaliyetlerine Başlıyor

12.10.2017

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Bilim ve Sanat Platformu yeni eğitim-öğretim yılıyla birlikte faaliyetlerine başladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ'nün desteği, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Halil TUĞLUK'un girişimleri ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ebubekir İNAN'ın koordinatörlüğünde başlayan çalışmalarla çeşitli bilimsel ve kültürel etkinlikler düzenlenecek.

"Bilgi Burada!" sloganıyla, bilim ve sanat seminerleri, bültenler ve çeşitli kültürel organizasyonlara imza atacak olan platform ile ilgili açıklama yapan Yrd. Doç. Dr. Ebubekir İNAN; "Ağırlıklı olarak merkezi dersliklerde faaliyetlerini gerçekleştirecek olan platformun amacı öğrencilerimize akademik değerlerin öğretilmesinin yanında onları sosyal ve kültürel olarak da bulundukları ortamın bir parçası hâline getirerek bilgiye ulaşmalarını sağlamaktır. Bu amaçla gençlerimize yeteneklerini sergileyebilecekleri ve tecrübe edebilecekleri bir paylaşım ortamı sunulacaktır. Fakültemiz Bölüm Başkanlıkları ve öğretim elemanlarımız da akademik birikimlerini dersler dışında daha rahat bir şekilde bu platform sayesinde öğrencilerimize aktaracaklardır." dedi.

Fen Edebiyat Fakültesi Bilim ve Sanat Platformunun tanıtım toplantısı ile Bilim ve Sanat Seminerlerinin ilki Merkezi Derslikler B2 Konferans Salonunda 12 Ekim 2017 Perşembe günü saat 15.00’da gerçekleştirilecek.