Üniversitemiz Devlet Konservatuarı Çoksesli Korosu Mersin’de Sahne Aldı

18.5.2017

Üniversitemiz Devlet Konservatuarı Çoksesli Korosu Mersin’de düzenlenen 18. Nevit Kodallı Korolar Şenliğinde sahne aldı.

31 öğrencisi ve 3 öğretim elemanı ile etkinliğe katılan Üniversitemiz Devlet Konservatuarı Çoksesli Korosu’nda Yrd. Doç. Dr. Barış TOPTAŞ, Yrd. Doç. Dr. Ercan BAŞ, Öğretim Elemanı Sultan BİLGET GÜÇLÜER yer aldı.

Altı eser seslendiren ekibimiz “Can Bedenden Çıkmayınca, Sonbaharda Gözyaşı, Uzun İnce Bir Yoldayım, Zekiyem, Gül Bahçalar ve Ötme Bülbül Ötme” eserlerini seslendirdi.

Koroya piyanoda Üniversitemiz Devlet Konservatuarı Müdürü Yrd. Doç. Dr. Barış TOPTAŞ eşlik ederken, yönetmenliği ise Öğretim Elemanı Sultan BİLGET GÜÇLÜER yaptı. Birçok üniversitenin katıldığı koro festivalinde Üniversitemiz Devlet Konservatuarı Çoksesli Korosu başarılı bir şekilde üniversitemizi temsil ederken, adından övgü ile söz ettirdi. Koromuz seneye de gerçekleştirilecek olan korolar şenliğine davet edilerek başarısını bir kez daha gün yüzüne çıkarmıştır.