Üniversitemiz Çalışanları İftarda Buluştu

2.6.2017

Üniversitemiz şirket çalışanları, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ’nün ev sahipliği yaptığı iftar yemeğinde bir araya geldi.

Mediko Sosyal tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit TEMİR, Prof. Dr. Hasan SOLMAZ, Prof. Dr. Ali AYDIN, Genel Sekreter Doç. Dr. Mehmet  KAYGUSUZOĞLU, şirket çalışanları ile aileleri katıldı.

İftar yemeğine katılan çalışanlarımız ve aileleri ile tek tek ilgilenen Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, Ramazan Ayı’nın bereket, sağlık ve huzur getirmesini diledi.

Prof. Dr. GÖNÜLLÜ: “Adıyaman Üniversitesi ailesi olarak birlik ve beraberliğimizin göstergesi olarak iftar yemeğinde buluştuk. Bu mübarek Ramazan ayında bizleri aynı sofranın etrafında kardeşçe birleştiren Rabbimize hamdolsun. Bu tabloya katkı sunan tüm Adıyaman Üniversitesi ailesi mensuplarına teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin daha da artarak devam etmesi temennisi ile bu mübarek günlerin, siz değerli mesai arkadaşlarıma ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.