Üniversiteler Arası Türkiye Güreş Şampiyonasının Şampiyonu Üniversitemizden Çıktı

2.6.2017

Türkiye Üniversiteler Arası Güreş Şampiyonasında 55 kiloda Üniversitemizi temsil ederek şampiyon olan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Aysun ERGE, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ’yü makamında ziyaret etti.

29-31 Nisan tarihleri arasında yapılan ve geniş bir katılımla gerçekleştirilen Türkiye Üniversiteler Arası Güreş Şampiyonasında rakiplerini saf dışı bırakarak şampiyonluğa imza atan ERGE, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fatih Murathan ve Antrenörü Yrd. Doç. Dr. Mustafa KOÇ ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. GÖNÜLLÜ’yü ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Gerek üniversitemiz gerekse de ilimizi temsil ederek elde edilen şampiyonluktan dolayı duyduğu gururu dile getiren Aysun ERGE, hocalarına ve Üniversite yönetimine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ ise başarısından dolayı ERGE’yi tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.