Tut Çok Programlı Anadolu Lisesi Üniversitemize Gezi Düzenledi

18.5.2017

Tut Çok Programlı Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencileri ve okul öğretmenleri tarafından üniversitemizde gezi düzenlendi.

Yeşilliği, doğal güzellikleri ve tarihi eserleriyle Adıyaman değerlerinin aynı çatı altında buluştuğu üniversitemizi gezen Tut Çok Programlı Anadolu Lisesinde okuyan 48 öğrenci ve öğretmenleri Meryem ÇETİNKAYA, Şehide SİTİL, Doğan KALOĞLU ve Serap KALAĞASI duydukları memnuniyeti dile getirirken, üniversitemizin en çok tercih edilen üniversiteler sıralamasında 1. Sırada olmasının nedenini anladıklarını belirttiler.

Gezi öncesi Üniversitemiz Vehbi Koç Konferans Salonunda üniversitemiz idari çalışanlarının anlatımlarıyla üniversitemiz hakkında bilgiler alan öğrenciler sosyal, sportif, kültürel, eğitim-öğretim, yurt ve yemek konuları ile ilgili bilgilendirildiler.

Duydukları karşısında oldukça memnun olan öğrenciler ve okul öğretmenleri “Adıyaman Üniversitesinde okumak bir ayrılacaktır” diyerek hayranlıklarını dile getirdiler.

Minyaman Çarşısı, Adıyaman Evi, Nemrut Dağı Tümülüsü ve Perre Antik Kenti görsellerinin de içerisinde bulunduğu kampüs alanını gezen öğrenciler, sınıflar, yemekhane ve kantinlere de göz gezdirdiler.

Geziden dolayı oldukça memnun olduklarını belirten Tut Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğretmenlerinden Doğan KALOĞLU “Oldukça verimli bir gezi organizasyonu oldu. Gerek anlatılanlar gerekse kendi gözlerimizle gördüğümüz güzellikler üniversitemizin neden bu kadar tercih edildiğini bir kez daha gün yüzüne çıkarmıştır. Özellikle öğrencilerimizin Adıyaman Üniversitesini tercih etmeleri konusunda bilgiler vereceğiz. Başta Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.