Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Mütevelli Heyeti İkinci Başkanı Mazhar BİLGİN’den Üniversitemize Ziyaret

12.9.2017

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Mütevelli Heyeti İkinci Başkanı Mazhar BİLGİN Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ’yü makamında ziyaret etti.

İl Müftüsü Mehmet Ali ÖZTÜRKÇÜ’nün de hazır bulunduğu ziyarette üniversitemiz ve eğitim çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan BİLGİN, 2006 yılında kurulan Adıyaman Üniversitesinin sınırlarını aştığını belirterek “Adıyaman Üniversitesi gelişimini tamamlamak üzere olan ülkemizin sayılı üniversiteleri arasında yer alabilecek özelliklere sahip” dedi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret sonrasında Üniversitemiz onur defterini imzalayan TDV Mütevelli Heyeti İkinci Başkanı Mazhar BİLGİN, daha sonra Üniversitemiz Külliyesindeki tarihi alanları ve yapımına devam edilen Üniversite Camisini inceledi.