Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ'nün Yeni Yıl Mesajı

31.12.2015

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ'nün Yeni Yıl Mesajı

Adıyaman Üniversitesi ailesi olarak hep birlikte yeni umutlar ve yeni hayallerle hem yeni bir yıla girmenin hem de üniversitemizin kuruluşunun 10. yılına girmesinin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

Cehalet ve tembelliği mahkûm edip bilgi ve çalışmayı özendiren üniversitemiz bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetleriyle her geçen gün yükselen bir değer olmaktadır. Ülkemizin ve insanlık âleminin sorunlarına duyarlı ve ortak akılla sorunlara çözüm üretmeye çalışan üniversitemiz, bütün birimleriyle ve öğrencileriyle geleceğe hazırlanmaktadır.

2016 yılının, değerli üniversite mensuplarımız, öğrencilerimiz ve aileleri için, ülkemiz ve insanlık için sağlık, mutluluk, huzur ve refah dolu bir yıl olmasını diler, saygı ve sevgilerimi sunarım.