Rektörümüz Prof. Dr. GÖNÜLLÜ Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Öğrencilerine Ders Verdi

10.10.2017

Bu yıl ilk defa öğrenci alan Üniversitemiz Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi öğrencilerine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ tarafından ders verildi.

Kahta ilçesinde öğrenime başlayan Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesinin öğrencilerinin Üniversitemize oryantasyonu kapsamında, öğrenciler Merkez Külliyede gezdirilerek Üniversite hakkında bilgiler verildi. Program kapsamında, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi öğrencilerine Mühendislik Fakültesinde ders verdi. Derste, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Dekan vekili olan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan SOLMAZ ve Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Muzaffer KIRPIK da hazır bulundu.

Öğrencilere hayat tecrübelerini aktaran ve Üniversitemizde verilen eğitim kalitesinden bahseden Rektör Prof. Dr. GÖNÜLLÜ; "Biz üniversite olarak derslere çok önem veriyoruz. Burada siz evlatlarımızın donanımlı birer birey olarak başı dik şekilde mezun olmasını istiyoruz. Sizlere vereceğim en önemli tavsiyem; ne olursanız olun öncelikle insan olun. Ailenize, topluma, vatanınıza faydalı bireyler olun. Derslerinizde devamsızlık yapmayın. Hocalarınızın kıymetini bilin. Biz sizlerle varız. Sizler de Adıyaman Üniversitesinde okumanın farkını fark edin ve buna yakışır şekilde yoğun şekilde çalışıp zamanınızı iyi kullanıp kendinizi geliştirin.” dedi.

Program sonunda öğrenciler tanıtım ve bilgilendirme programından memnun kaldıklarını, Üniversitemizi çok beğendiklerini ve gurur duyduklarını dile getirerek, "Gerçekten, Adıyaman Üniversitesinde okumak ayrıcalıkmış” dediler.