İki Yılda 12 Bin 419 Öğrenciye Uzaktan Eğitim ile Ders Verdik

18.11.2016

Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Merkezi (AUZEM) kurulduğu 2014 yılından bugüne kadar toplamda 12 bin 419 öğrenciye uzaktan eğitim verdi.

Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Merkezi (AUZEM) 2014 yılında kurularak öğrenciler için teknolojik donanımı hazırladı. 2015 yılında 6 bine yakın, 2016 yılında 6 bin 500’e yakın öğrenci ile toplamda 12 bin 419 öğrenciye uzaktan eğitim verdi. 7 bin öğrenciye hizmet verecek şekilde teknolojik donanıma sahip olan Uzaktan Eğitim Merkezi (AUZEM) 800 öğrenciye Formasyon teorik derslerini senkron canlı yayın ile verdi. Üniversitemiz tüm bölümlerde bulunan Ortak Dersler (Türk Dili I-II ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I-II) uzaktan eğitim yöntemiyle verilmek üzere Uzaktan Eğitim Merkezi (AUZEM) bünyesine alınırken Temel Bilgi Teknolojileri dersinin de Uzaktan Eğitim Merkezi (AUZEM) bünyesinde verilmek üzere gerekli hazırlıklar yapıldı.

Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Merkezi (AUZEM) önümüzdeki yıllarda da çıkan yeni teknolojik donanımları takip ederek eğitim vermeye devam edecektir.