İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ERDİL’den Prof. Dr. GÖNÜLLÜ’ye Çalışma Ziyareti

9.2.2018

İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tayyip Sabri ERDİL ve beraberindeki heyet Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ’ye çalışma ziyaretinde bulundu.

Adıyaman Vali Yardımcısı Adem KAYA, İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Göç Politika ve Projeleri Dairesi Başkanı Muhammet Selami YAZICI, Göç Uzman Yardımcısı Zehra GÜNDOĞMUŞ ve Göç Uzman Yardımcısı Alper ÖZDEMİR’in de hazır bulunduğu çalışma ziyaretinde gündemi Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) bünyesindeki geçici barınma merkezlerinin Göç İdaresi Genel Müdürlüğüne devri oluşturdu.

Konuyla ilgili olarak görüş alışverişinde bulunan Müsteşar Yardımcısı ERDİL ve Rektör Prof. Dr. GÖNÜLLÜ, Üniversitemizin gelişim sürecini de görüştü.

Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyarette İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tayyip Sabri ERDİL Üniversitemiz Onur Defterini imzalarken Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ de ERDİL'e Adıyaman’ın tarihi ve turistik değerlerinden biri olan Cendere Köprüsünün maketini hediye etti.

Ziyaretin ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tayyip Sabri ERDİL ve beraberindeki heyete Üniversitemiz Merkez Külliyesini gezdirerek yapılmış olan yatırımlar ve yeni projeler hakkında bilgi verdi.

İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tayyip Sabri ERDİL ve beraberindeki heyet Üniversitemiz Merkez Külliyesi gezisinin ardından Üniversitemizden ayrıldı.