Gölbaşı Meslek Yüksekokulu’nda 286 Mezun

18.5.2017

Gölbaşı Meslek Yüksekokulu’nda öğrenim gören ve aldıkları eğitimle diploma almaya hak kazanan öğrenciler düzenlenen törenle mezuniyet belgelerini alarak kep fırlattı.

Gölbaşı Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen 2016-2017 mezuniyet törenine Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyit TEMİR, Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazif ÇETİN, İlçe Jandarma Komutan Vekili Başçavuş Mehmet ÇEVİK, İlçe Emniyet Müdürlüğü adına Komiser Abdullah YILDIRIM, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, akademik ve idari çalışanlar ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezun öğrencilerin geçişi ile başlayan törende saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Ardından mezun öğrenciler adına dereceye giren Muhasebe ve Vergi uygulamaları Bölümü öğrencileri Mustafa SALIK, Rukiye YÜCETAŞ ve Uğur GÜLEÇ öğrencileri birer konuşma yaparken, daha sonra da Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyit TEMİR ve Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazif ÇETİN refakatinde yüksekokul mezuniyet kütüğüne plaka çaktı. Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazif ÇETİN ise konuşmasında; mezun öğrencilere başarılar dileyerek “Gölbaşı Meslek Yüksekokulumuzda bir eğitim-öğretim yılının daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bu akademik yılımızı da eğitim-öğretim faaliyetlerimiz kapsamında oldukça verimli ve dolu dolu tamamlama gayreti içerisinde bulunduk" dedi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyit TEMİR ise “Yükseköğrenim görmüş bireyler olarak ülkemize olan sorumluluklarınız da artacaktır. Yaşamınızın her döneminde ülkemizin temel değerlerine sahip çıkan, koruyan ve ülkemizin gelişip büyümesine katkı sağlayacak olan sizlere meslek yaşamınızda başarılar diliyor, hepinizi sevgi ile kucaklıyorum” diye konuştu.

Prof. Dr. TEMİR “Burada misafir kaldığınız sür zarfında sizlere en iyi eğitimi verdiğimize inanıyorum. Bundan sonra iş size düşüyor. Çok çalışıp azimle belirlediğiniz hedefe emin adımlara yürüyeceksiniz. Sizlere hayat boyu başarılar dilerim” dedi.

Yapılan törenin ardından Üniversitemiz Gölbaşı Meslek Yüksekokulu’ndan 286 öğrenci kep fırlatarak Gölbaşı Meslek Yüksekokulu’ndan mezun oldu.