Bahar Yarıyılının İlk Dersini Rektör Prof. Dr. GÖNÜLLÜ Verdi

6.2.2018

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, 2017-2018 bahar yarıyılının ilk dersi için öğrencilerle buluştu.

Üniversitemiz Merkez Külliyesi içerisinde yer alan Merkezi Derslikler Binası Yunus Emre Konferans Salonunda gerçekleştirilen derste, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyit TEMİR, akademik ve idari çalışanlar ile öğrenciler hazır bulundu.

Rektör Prof. Dr. GÖNÜLLÜ: "İslam Ahlakıyla Donanmış Bir Gençlik İstiyoruz"

Öğrencilere eğitim görmüş insana yakışır davranışlarda bulunmalarını tavsiye eden Prof. Dr. GÖNÜLLÜ: "İslam ahlakına yakışır davranışlar sergileyerek topluma faydalı bireyler olun" dedi. Prof. Dr. GÖNÜLLÜ: "Biz üniversite olarak 'önce ders' diyoruz. Evlatlarımızın donanımlı birer fert olarak başı dik şekilde mezun olmasını istiyoruz. Sizlere vereceğim en önemli tavsiyem; ne olursanız olun öncelikle insan olun. Ailenize, topluma, vatanınıza faydalı bireyler olun. Derslerinizde devamsızlık yapmayın. Hocalarınızın kıymetini bilin. Biz sizlerle varız. Sizler de Adıyaman Üniversitesinde okumanın farkını fark edin ve buna yakışır şekilde yoğun şekilde çalışıp zamanınızı iyi kullanıp kendinizi geliştirin. Öğrenin. Öğrenen insan dolu insandır." diye konuştu.