Adıyaman’ın Üniversitesi Halka Açık

18.4.2017

Yapılan yatırımlarla modern bir külliye alanına ve modern tesislere sahip olan Adıyaman’ın Üniversitesi Kapalı Halı Sahalarını, yaz dönemlerinde Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu ve Fitness Salonu Adıyamanlıların hizmetine açtı.

Yapılan yatırım ve ortaya konulan yeniliklerle Adıyaman’ın vitrini konumunda bulunan Üniversitemiz, hazırlanan onlarca Adıyaman ile ilgili projenin yanında modern bir şekilde inşa edilen tesislerini de Adıyamanlının hizmetine açtı. Yaz aylarında personel ve öğrencilerine de hizmet veren Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu Adıyamanlılarında hizmetine açan Üniversitemiz Fitness Salonu ve Kapalı Halı Sahaları Adıyamanlı vatandaşlar tarafından kullanılıyor. Bunun yanı sıra Üniversitemiz Gözlemevi’nde bulunan ADYÜ60 teleskopu ile “Gözlem Şenliği” ile de Adıyamanlılara gökyüzünü seyretme imkânın sağlıyor.

Konu hakkında kısa bir değerlendirme yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, burası Adıyaman’ın Üniversitesi olduğunu ve halkın hizmetinde olduğunu ifade ederek Adıyamanlı vatandaşları Üniversitemizin sağladığı imkânlardan yararlanma çağrısında bulundu.