ADYÜ'nün Gönüllü Elçileri 7 Ekim Cumartesi 18.35'de TRT Haber Ekranlarında

6.10.2017

Türkiye'de yaşayan uluslararası üniversite öğrencilerinin gözünden Türkiye’yi, Türkçe'mizi, kültürümüzü ve yaşam hikâyelerini ekranlara getiren “Gönüllü Elçiler” adlı programın bu haftaki durağı üniversitemiz oldu.

TRT Haber'de yayınlanmaya başlayan ve her hafta farklı bir üniversiteye konuk olan “Gönüllü Elçiler”adlı programın bu haftaki bölümünde Üniversitemiz ve Üniversitemizin uluslararası öğrencileri ekrana gelecek.

Çekimleri  Üniversitemiz Merkez Külliyesinde gerçekleştirilen "Gönüllü Elçiler" programının bu haftaki bölümünde, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencisi Yemenli Ghamil AKRUT, Arapça Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Somalili Ali Abdulkadir MOMAMED, Turizm Fakültesi öğrencisi Türkmenistanlı Fryuza HAMRAYEVA ve Eczacılık Fakültesi öğrencisi Suriyeli Hiba ALREFANİ'nin gözünden ülkemiz, Adıyaman'ımız ve Üniversitemiz anlatılacak.

ADYÜ ve Uluslararası öğrencilerinin misafir olduğu "Gönüllü Elçiler" programı 7 Ekim 2017 Cumartesi günkü saat 18.35'de TRT Haber ekranlarında yayınlanacak.