ADYÜ FM (95.3) Test Yayınına Başladı

24.5.2016

Üniversitemizde yapılan etkinlikleri ve bilimsel çalışmaları kamuoyu ile paylaşmak, şehrimizin ve Üniversitemizin sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlamak amacıyla kurulan Üniversitemiz radyosu ADYÜ FM (95.3) test yayınına başladı.

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü’nün yoğun çalışmaları sonucunda kurulan ADYÜ FM (95.3) Üniversitemiz ile kamuoyu arasında köprü görevi görecek. Üniversitemizde ortaya koyulan yenilikleri, yapılan çalışmaları, bilimsel etkinlikleri kamuoyuna aktararak Üniversitemizin sesi olacak olan ADYÜ FM (95.3) diğer taraftan da Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Görsel, İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü’ne kayıt yaptıran öğrencilerimiz için staj ve kendilerini geliştirecekleri bir alan oluşturacak.

Radyoyla alakalı kısa bir değerlendirmede bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ medyanın gücüne değinerek radyonun hayırlı olması dileğinde bulundu. Prof. Dr. GÖNÜLLÜ konuşmasını şöyle sürdürdü: “Günümüz dünyasında medya kamu ve özel kuruluşların olmazsa olmazıdır. Adıyaman Üniversitesi olarak önce Web TV’mizi kurduk ve programlarımızı, yeniliklerimizi kamuoyu ile paylaşmaya başladık. Şimdi de radyomuz test yayınına başladı. Radyomuzla Adıyamanlı hemşerilerimizin arabasına, evine ve iş yerine misafir olacağız. Yaptığımız kültür ve sanat içerikli yayınlarla onlara derdimizi, Üniversitemizi ve Adıyaman’ımızı anlatacağız. Yaptığımız yayınlarla Adıyaman kültür ve sosyal hayatına katkı sunacağız. Radyomuz Üniversitemize, Adıyaman’ımıza hayırlı olsun.”

ADYÜ FM'i 95.3 FM frekansından dinleyebileceğiniz gibi buraya tıklayarak internet ortamından da dinleyebilirsiniz.