10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

10.1.2017

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Tarafsız ve özgür basın halkımızın doğru haber alma hakkının en önemli teminatıdır. Bu sebeple basın, yapmış olduğu sorumlu yayıncılık ile toplumun hızlı ve doğru bilgilendirilmesinin yanında kamu çıkarlarının korunması, eğitim ve aydınlatma çalışmalarına da katkı sağlamaktadır. Böylesine ulvi bir görevi yerine getiren basın mensuplarımızın; hukukun üstünlüğü, insan hak ve hürriyetleri ile özel hayata saygı çerçevesinde görev yapmaları çok önemlidir.

Bu vesileyle, hem ilimizin hem de ilimizin göz bebeği Adıyaman Üniversitemizin tanıtımına destek olan, özveri ile çalışan değerli basın mensuplarımızın "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı günler diliyorum.

Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ
Adıyaman Üniversitesi Rektörü