ADYÜ İnovatif Proje Pazarı

Yer ADYÜ Mühendislik Fakültesi Fuaye Alanı

Tarih 21.4.2017

Saat 10.00

Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından düzenlenen ve ADYÜ Genç Kariyerler Topluluğunun da katkıları ile gerçekleşecek olan ADYÜ İnovatif Proje Pazarında ön lisans, lisans ve lisansüstü projeler sergilenecektir. Bu proje pazarında sergilenecek olan projeler birbirinde ilginç ve sadece yerli imkânlarla yapılmış olup, çevre illerdeki üniversitelerden de katılım olacaktır.

Üniversite -Sanayi işbirliğinde üniversiteden çıkacak olan sanayiye uygulanabilirliği yüksek projeleri ve buluşları tespit etmek ve Ar-ge ve inovasyon çalışmalarının devam etmesi açısından son derece önemli olan ADYÜ İnovatif Proje Pazarı 21 Nisan 2017 tarihinde Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Fuaye alanında sergilenecektir.